(000) 000 0000 support@helpjuice.com

Miten voimme auttaa?


    Valitettavasti emme löytäneet ohjeita hakemastasi aiheesta.

    Ota yhteyttä tuki@phorest.fi ja niin olemme mahdollisimman pian yhteydessä sinuun.

    Voinko sähköpostilla pyytää asiakkaita liittymään/poistumaan listalta?

    Olet saattanut nähdä yritysten lähettävän kyseisiä sähköposteja.
    Onko meillä pohjaa jota voisit käyttää? Valitettavasti ei.


    Sen sijaan, otamme käyttöön ominaisuuden nimeltä "Oikeutettu etu" (Legitimate Interest)

    Osana sen periaatetta, voit markkinoinda nykyiselle asiakaskunnallesi ilman uuden suostumuksen pyytämistä, mutta emme suosittele markkinoimaan asiakkaille, jotka eivät ole vierailleet salongissa viimeiseen 3 vuoteen

    Sinulla jo ennen 25. toukokuuta olleille asiakkaille käytämme "Oikeutettua etua" (Legitimate Interest) perustana markkinoida heille. Hius- ja kauneusalan luonteesta johtuen oikeutettu etu on tässä tapauksessa järkeenkäypä. On kohtuullista olettaa että sinun asiakkaillasi on aidosti kiinnostusta palveluihin joita tarjoat.

    Kaikien uusien asiakkaiden kohdalla pyydetään selkeää suostumusta, jotta salonki voi markkinoida heille. Tämä suostumus tallentuu kirjausketjuun, eikä markkinointi asiakkaille ole mahdollista ennen kun suostumus on annettu. GDPR neuvonantajamme on ohjeistanut meitä että asiakkaisiin yhteyden ottaminen sähköpostilla pyytääksesi lupaa ei ole suositeltua. On yrityksiä joita on sakotettu tälläisestä toiminnasta.

    Olemme luottavaisia että oikeutettu etu on riittävä sallimaan markkinointi nykyisille asiakkaille ilman uuden luvan pyytämistä, yhdessä sen kanssa että kaikilta uusilta asiakkailta pyydetään suostumus.

    Tämä on syynä siihen että emme lähetä kyseisiä liity/poistu sähköposteja. Jos silti haluat tehdä niin, se on sinun päätöksesi salongin omistajana.

    Oliko tämä ohje hyödyllinen?