(000) 000 0000 support@helpjuice.com

Miten voimme auttaa?


    Valitettavasti emme löytäneet ohjeita hakemastasi aiheesta.

    Ota yhteyttä tuki@phorest.fi ja niin olemme mahdollisimman pian yhteydessä sinuun.

    Kuinka otan sähköiset lahjakortit käyttöön?

    Tämä artikkeli auttaa sinua pääsemään alkuun sähköisten lahjakorttien myynnissä.

    Sähköiset lahjakortit ovat yksi keino saada lisämyyntiä ja samalla vähentää paperin määrää liikkeessäsi. Se on 'must-have' toiminto jokaiselle yritykselle.


    Saat sähköiset lahjakortit käyttöösi kun menet Hallinta-sivulla Asetuksiin, klikkaat siellä Online ja Lahjakorttien myynti.

    Ottaaksesi Sähköiset lahjakortit käyttöön, sinun tulee luoda ensin PhorestPay-tili, jos sinulla ei sitä vielä ole, sen kautta Sähköisten lahjakorttien (ja Verkkokaupan) tulot siirtyvät suoraan pankkitilillesi. Klikkaa Aktivoi sähköiset lahjakortit ja pääset luomaan PhoresPay-tilisi - se vie vain noin 5 minuuttia.



    Kun olet luonut PhorestPay-tilin, pystyt ottamaan sähköiset lahjakortit käyttöön Asetusten Lahjakorttien myynti-osiossa. 


     

    Kun Sähköiset lahjakortit on otettu käyttöön, nettiajanvaraukseenne tulee automaattisesti painike, jonka kautta asiakas pääsee ostamaan sähköisiä lahjakortteja. Katso TÄÄLTÄ kuinka lahjakorttien myynti verkossa toimii.

    Lisäksi voit kopioida linkin (ks. alla oleva kuva) ja lisätä sen nettisivuillenne, niin asiakkaat pääsevät ostamaan lahjakortteja myös nettisivujenne kautta. 


    Sähköisiin lahjakortteihin tulee automaattisesti näkyviin voimassaoloaika, joten samalla kun otat sähköiset lahjakortit käyttöön, on hyvä muistaa tarkistaa Lahjakortin voimassaoloaika -asetus.

    Saat tarkistettua ja tarvittaessa muutettua asetuksen täällä: Hallinta > Asetukset > Kassa





    Aktivoimalla sähköiset lahjakortit käyttöönne, hyväksytte seuraavat ehdot. Lahjakorttimaksuista peritään 2,9% + 0,25€ käsittelymaksu. Kaikki kulut vähennetään ennen tulojen tilittämistä pankkitilillenne. Lahjakortin maksimisummaksi on asetettu 400€. Tämän summan on asettanut maksujen käsittelykumppanimme.


    Oliko tämä ohje hyödyllinen?