(000) 000 0000 support@helpjuice.com

Miten voimme auttaa?


    Valitettavasti emme löytäneet ohjeita hakemastasi aiheesta.

    Ota yhteyttä tuki@phorest.fi ja niin olemme mahdollisimman pian yhteydessä sinuun.

    Asiakas ReConnect

    ReConnect auttaa sinua seuraamaan säännöllisesti käyviä asiakkaita (3 tai enemmän käyntiä missä tahansa palvelussa saman palvelukategorian sisällä)  ja ilmoittaa sinulle  kun asiakas ei ole tehnyt uutta ajanvarausta odotettuun aikaan. Phorest analysoi jatkuvasti asiakkaidesi ajanvarausten tekoa ja se ottaa huomioon myös poikkeavuudet ajanvarausten säännöllisyydessä. Kun lähetät asiakkaille 1. viestin, järjestelmä lähettää heille automaattisesti myös seurantaviestin kaksi viikkoa myöhemmin. 


    ReConnect seuraa asiakkaiden ajanvarauskäyttäytymistä puolestasi, jotta voit keskittyä siihen mitä teet parhaiten – saat asiakkaasi tuntemaan itsensä erityiseksi. 

    Vaikka asiakas kävisikin vielä salongissasi, tiedät silti jos he eivät enää käy jossain palvelussa, jossa he ennen kävivät säännöllisesti. He näkyvät ReConnectissa kyseisen kategorian asiakaslistassa, mutta Phorest tunnistaa että he ovat yhä säännöllisiä asiakkaita, etkä voi ottaa heihin yhteyttä ReConnectin kautta. Kun he ovat maksamassa käyntiänsä, saat tiedon jos heidän olisi jo pitänyt käydä jossain muussa palvelussa, jotta et unohda muistuttaa ajan varaamisesta. 


    Asiakas ReConnectin löydät Markkinointiosiosta.

    ReConnectin pääsivun yläreunassa näet ReConnect tilastot:


    • Odotetut asiakkaat, kuinka monen asiakkaan olisi jo pitänyt varata uusi aika
    • ReConnected, kuinka monta asiakasta on saatu takaisin
    • Tulot, takaisin saatujen asiakkaiden tuomat tulot.

    Näiden alta löytyy  samat tiedot palvelukategorioittain.


    Asetuksista saat valittua millä tavalla haluat ottaa yhteyttä asiakkaisiin, tekstiviestin vai sähköpostin välityksellä. Kun lähettää asiakkaille viestin ReConnectin kautta, järjestelmä lähettää automaattisesti kahden viikon päästä toisen viestin, mikäli asiakas ei ole vielä tehnyt uutta ajanvarausta. Tämä viesti ei lähde niille asiakkaille, jotka ovat jo tehneet uuden ajanvarauksen.


    Katso asiakkaat painikkeesta pääset näkemään listan niistä asiakkaista, joiden olisi jo aikaisemman käyntihistorian perusteella pitänyt varata uusi aika johonkin kyseiseen palvelukategoriaan kuuluvaan palveluun. Lähetä painikkeesta pääset lähettämään viestin näille asiakkaille.


    ReConnected Asiakkaat välilehti näyttää ne asiakkaat, jotka varasivat ajan seuraavan kolmen päivän sisällä siitä kun saivat ReConnect viestin.


    Ennen kun lähetät ReConnect viestin, on hyvä tarkistaa Viestipohjista sekä ensimmäinen viesti että seurantaviesti, jotta ne ovat sellaiset kun haluat. Muista että jokaisella palvelukategorialla on omat viestinsä ja voit tehdä niistä erilaiset.


    Oliko tämä ohje hyödyllinen?