(000) 000 0000 support@helpjuice.com

Miten voimme auttaa?


    Valitettavasti emme löytäneet ohjeita hakemastasi aiheesta.

    Ota yhteyttä tuki@phorest.fi ja niin olemme mahdollisimman pian yhteydessä sinuun.

    Huoneen/laitteen lisääminen

    Lisää huone tai laite järjestelmään


    Hallinta -> Asetukset -> Yleiset -> Tilat

    Valitse 'Huoneet' tai 'Laitteet', paina 'Lisää uusi'. Lisää huoneen tai laitteen nimi. Huonetta lisätessä muista laittaa myös kapasiteetti, eli kuinka monta asiakasta voi olla huoneessa samaan aikaan.


    HUOM! Jos kapasiteetti on esim. 2 niin varmista että 'Kapasiteetti mahdollinen vain ryhmävarauksissa' kohta ei ole klikattuna. Muuten kapasiteetti on käytössä vain ryhmärauksissa.  



    Yhdistä huone tai laite palveluun

    Kun laite tai huone on järjestelmässä niin voit yhdistää haluamasi palvelun siihen niin että palvelua varatessa, järjestelmä varaa automaattisesti myös huoneen/laitteen. 


    Kun yhdistät huonetta yksittäiseen palveluun: Mene Hallintaan ja Palveluihin. Kaksoisklikkaa auki palvelu, johon haluat yhdistää laitteen tai huoneen. 

    Klikkaa 'Tilat', 'Huoneet tai 'Laitteet' ja yhdistä painamalla 'Kyllä'.

    Voit yhdistää palvelun useampaan huoneeseen, silloin jos ensimmäinen huone on jo varattu, menee varaus listassa seuraavana olevaan vapaaseen huoneeseen.



    TAI

    Kun yhdistät huonetta palvelukategorian kaikkiin palveluihin: Mene Hallinta - Kategoriat - Palvelukategoriat ja klikkaa kerran sitä kategoriaa, johon haluat huoneen yhdistää.

    Voit yhdistää palvelukategorian useampaan huoneeseen, silloin jos ensimmäinen huone on jo varattu, menee varaus listassa seuraavana olevaan vapaaseen huoneeseen.



    Muista tallentaa lopuksi kaikki muutokset.


    Jos useampi toimipiste:


    Mene 'Hallinta' -> 'Palvelut', klikkaa palvelua jonka haluat yhdistää, sitten 'Toimipisteet'. 'Tilat' -> valitse 'Huoneet' tai 'Laitteet' ja valitse mitkä haluat yhdistää palveluun.



    Oliko tämä ohje hyödyllinen?