(000) 000 0000 support@helpjuice.com

Miten voimme auttaa?


    Valitettavasti emme löytäneet ohjeita hakemastasi aiheesta.

    Ota yhteyttä tuki@phorest.fi ja niin olemme mahdollisimman pian yhteydessä sinuun.

    PhorestPay FAQ

    Kysymyksiä PhorestPay:stä

    Mikä on PhorestPay?


    PhorestPay mahdollistaa maksujen vastaanottamisen palveluista ja tuotteista, sekä verkossa että liikkeessä. Phorest vastaanottaa maksun ja siirtää sen suoraan pankkitilillenne. 


    Minulla on jo maksupääte salongissa, mihin tarvitsen tätä?


    Pankin tai muun maksupalveluntarjoajan maksupäätteillä voiit ottaa maksuja vain salongissa. PhorestPayn avulla voit vastaanottaa verkkomaksuja sähköisistä lahjakorteista, tuotteiden verkkokaupasta ja varausmaksuja nettiajanvarauksista.  PhorestPay tallentaa korttitiedot niin että liikkeessä käynnin maksaminen sujuu saumattomasti. 


    Onko se kallista?


    Hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä, ja tarjoamme sinulle uusia tulovirtoja, joita nykyinen maksupalveluntarjoajasi ei voi tarjota. Ilmoitamme varausmaksujen kuluista lähempänä julkaisua.


    Kuinka nopeasti rahat tulevat?


    Tilityksiä tehdään päivittäin ja rahijen siirtymisessä menee aina muutama päivä. Tänään tehty maksu on sinun tililläsi 7 päivän päästä. 

    Tämä on jo hyvä, mutta haluamme nopeuttaa tätä entisestään.


    Alkuvuodesta 2021, tulemme esittelemään välittömät maksut. Voit halutessasi saada rahasi heti - sinun tarvitsee vain klikata painiketta Phorestissa ja rahat siirtyvät saman tien pankkitilillesi.


    Toimiiko se Phorest Go -sovelluksessa?


    Kyllä! Kaikki nämä tietokoneella olevat toiminnot tulevat löytymään myös Phorest Go:sta.


    Voinko maksupäätteeni sijaan käyttää PhorestPay:tä maksujen vastaanottamiseen?


    Aluksi tulemme mahdollistamaan nettiajanvarauksessa ja verkkokaupassa tallennettujen korttien käytön myös liikkeessä tehtäviin maksuihin. Pystyt myös syöttämään korttitiedot Phorestiin maksujen ottamista varten ja tulevien varausten varausmaksua varten. Vuonna 2021 pystymme korvaamaan maksupäätteesi kokonaan. Maksut tulevat olemaan kokonaan integroitu Phorestin kanssa, sen jälkeen ei tarvitse syöttää summia enää kahdesti - ensin Phorestiin ja sitten maksupäätteeseen. 


    Missä maissa se tulee olemaan saatavilla?


    PhorestPay tulee olemaan saatavilla Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Suomessa, Itävallassa, Kanadassa ja Australiassa. Tarkemmat julkaisupäivämäärät jokaiselle alueelle ilmoitetaan myöhemmin


    Ok, tämä kuulostaa hyvältä… Milloin saan sen käyttöön?


    PhorestPay on parhaillaan kehityksessä. Lokakuun loppuun mennessä tulee mahdolliseksi luoda  PhorestPay tili ja saada Sähköisten lahjakorttien ja Verkkokaupan maksut sen kautta. Varausmaksut ja liikkeessä tallennetuilta korteilta otettavast maksut tulevat 2021 vuoden ensimäisellä neljänneksellä.

    Oliko tämä ohje hyödyllinen?